LAMMASPAIMENEKSI HOUTSKARIIN

Viikko tai viikonloppu lammaspaimenena saaristossa

Miltä tuntuisi asua keskellä saaristolaiskylää, tunnelmallisessa tilavassa talossa, käydä pyörä- tai kävelylenkillä rapsuttelemaan lampaita...

Lammaspaimenet saavat kokea historian havinaa majoittuessaan saaristokylässä sijaitsevassa 1900 rakennetussa 100m2 maatalossa, jossa on 2h+tupakeittiö, erillinen pihasauna ja ulkovessa.

Talossa on sähkö, 2 takkaa ja puuhella, lisäksi kalustukseen kuuluu, astiasto, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, hella, tv, radio, juomavesikanisteri, makuusijat 6:lle, sekä kirjahylly, josta löytyy luettavaa laidasta laitaan.

Juomavettä saa tilalta lisää ja saunaan vesi tulee kantaen pihakaivosta tai sadevesitynnyreistä.

Tehtävät

Tehtäviin kuuluu muun muassa lampaiden rapsutusta, vedestä ja kivennäisistä huolehtimista, lampaiden laskemista ja lisää lampaiden rapsutusta. Työtilanteiden, mielenkiinnon ja mahdollisuuksien mukaan voi paimenella olla mahdollisuus tutustua myös muihin tilan töihin.

Ja tietenkin on aina mahdollista vain tutustua lampaisiin ja rentoutua

Lammas on erinomainen terapiaeläin!

Lammaspaimenen ei tarvitse tietää mitään lampaista etukäteen, mutta toivomme mukaan paimenajan jälkeen tietoa ja taitoa on rutkasti - ainakin on vähintään yhtä kokemusta rikkaampi.
 

Lammaspaimenien tunnelmia 


Majoittuminen 1 - 6 henkilöä

Vuokra-aika alkaa maanantaina kl 16:00 ja päättyy sunnuntaina kl 16:00

Viikonlopun vuokra-aika alkaa perjantaina kl 12:00 ja päättyy sunnuntaina kl 16:00

vuokra on 

1.5. - 15.8.: 

550 € (ei juhannusviikko)

15.8. - 30.4.: 

450 € viikko tai

250 € viikonloppu

vakuus on aina 70 €

Liinavaatevuokra 12 € / hlö


Varaukset tehdään sähköpostilla: Yhteystiedot

Varaus astuu voimaan, kun vuokra ja vakuus on maksettu tilille. Kuukautta aikaisemmin peruttu varaus maksetaan kokonaisuudessaan takaisin. Tämän jälkeen maksetaan puolet vuokrasta sekä vakuus.

Vakuus maksetaan vuokrauksen yhteydessä ja se maksetaan takaisin vuokralaiselle, kun asunto on hyväksytysti tarkastettu ja olemme saaneet vuokralaisen tilinumeron, mihin vakuus maksetaan.

Sängyissä on peitot ja tyynyt, mutta petivaatteet / makuupussit vuokralainen tuo mukanaan, tai vuokraa tilalta. Liinavaatevuokra sisältää yhden lakanan, pussilakanan, tyynyliinan sekä pyyhkeen.

Vuokralainen huolehtii, että asunto on samassa kunnossa lähtiessä kuin tullessa. Ei lemmikkejä. Sisällä ei saa tupakoida.

Tarkempi opastus annetaan tilalla ja toivotetaan rentouttavaa ja kokemuksellista lomaa :)

VELKOMMEN!