FÅRAHERDE I HOUTSKÄR

Björkö
Björkö

Vecka eller veckoslut som fåraherde i skärgården

tre olika boende

PAIMENTILA


PAIMENMÖKKI

stuga
stuga

Mummonmökki

Stuga
Stuga

Fåraherdes jobba

Tehtäviin kuuluu muun muassa lampaiden rapsutusta, vedestä ja kivennäisistä huolehtimista, lampaiden laskemista ja lisää lampaiden rapsutusta. Työtilanteiden, mielenkiinnon ja mahdollisuuksien mukaan voi paimenella olla mahdollisuus tutustua myös muihin tilan töihin.

Ja tietenkin on aina mahdollista vain tutustua lampaisiin ja rentoutua

Lammas on erinomainen terapiaeläin!

Lammaspaimenen ei tarvitse tietää mitään lampaista etukäteen, mutta toivomme mukaan paimenajan jälkeen tietoa ja taitoa on rutkasti - ainakin on vähintään yhtä kokemusta rikkaampi.
 

Stämning om fåraherdes

e-mail: Kontakt

Vi skicka information på svenska om ni vill. Översättning av sidor pågår...

Varaus astuu voimaan, kun vuokra ja vakuus on maksettu tilille. Kuukautta aikaisemmin peruttu varaus maksetaan kokonaisuudessaan takaisin. Tämän jälkeen maksetaan puolet vuokrasta sekä vakuus.

Vakuus maksetaan vuokrauksen yhteydessä ja se maksetaan takaisin vuokralaiselle, kun asunto on hyväksytysti tarkastettu ja olemme saaneet vuokralaisen tilinumeron, mihin vakuus maksetaan.

Sängyissä on peitot ja tyynyt, mutta petivaatteet / makuupussit vuokralainen tuo mukanaan, tai vuokraa tilalta. Liinavaatevuokra sisältää yhden lakanan, pussilakanan, tyynyliinan sekä pyyhkeen.

Vuokralainen huolehtii, että asunto on samassa kunnossa lähtiessä kuin tullessa. Ei lemmikkejä Paimentilalle. Sisällä ei saa tupakoida.

Tarkempi opastus annetaan tilalla ja toivotetaan rentouttavaa ja kokemuksellista lomaa :)

VÄLKOMMEN!