PAIMENTILA

Miltä tuntuisi asua keskellä saaristolaiskylää, tunnelmallisessa vanhassa maatilan päärakennuksessa, käydä pyörä- tai kävelylenkillä rapsuttelemaan lampaita... 

Heinäkuun alkupuolella alkaa karitsoinnit ja silloin Paimentilan vieressä olevassa lampolassa on paljon jännitettävää ja seurattavaa. Tänä vuonna karitsoinnit on keskitetty kesään, joten kesäkaritsoja tulee paljon. Aiemmin Paimentilan paimenet ovat todella innokkaina seuraamaan karitsointeja ja vastasyntyneiden kehittymistä leikkisiksi karitsoiksi.

päärakennus
päärakennus

Lammaspaimenet saavat kokea historian havinaa tässä saaristokylän keskellä sijaitsevassa yli 100 vuotta vanhassa maatalossa. 

Paimentilalla on tilaa liikkua niin sisällä kuin ulkona. Talon 100 m2 on jaettu kamariin, suureen tupaan, tunnelmalliseen saliin, eteiseen ja valoisaan kuistiin. Kesäkuumalla sisätilat pysyvät pitkään ihanan viileinä hirsiseinien ansiosta. Ja tämä kaikki on vain yhdelle paimenelle / paimenryhmälle kerrallaan. Ulkopuolella on iso terassi ja nurmikkoa jossa voi tehdä vaikka kärrynpyöriä :)

Paimentila soveltuu allergikoille.

Tupa
Tupa
Sali
Sali

Sauna on kätevästi pihalla erillisenä rakennuksena, joten sen lämmittäminen ei lämmitä kesäkuumalla sisätiloja, jotka ovatkin mukavan viileitä kesällä. Tarvittaessa takkojen avulla saa talon hyvinkin lämpimäksi viileämpinäkin aikoina. 

Tupaan ja saunaan kaikki vedet kannetaan sisälle. Pihan kaivosta tai sadevesitynnyreistä saa käyttövedet ja juomavettä saa päätilan porakaivosta. 

Huussi, eli ulkovessa, löytyy myös läheltä, mutta kuitenkin niin, että saa rauhassa asioida. Huussille antoi yksi nuori paimen arvosanaksi "täyden kympin vessa", joten huussia ei tarvitse mitenkään vierastaa.

Paimentilalta löytyy kaksi aikuisten ja kaksi eri kokoista lasten polkupyörää, jotta voi ajella lampaita katsomaan tai muuten vain tutkia lähialueiden maisemia - missä riittääkin katseltavaa!

Jos kuitenkin haluaa vähän rauhallisemmin ottaa, niin voi heittää pyyhkeen nurmikolle ja intoutua lukemaan kirjaa. Kirjoja löytyykin laidasta laitaan salin kirjahyllystä. Tai sitten vaan köllötellä sohvalla ja katsella televisiota, mutta sitä voi kyllä tehdä kotonakin...

Sauna ja navetta
Sauna ja navetta

Vaikka talossa on moderneja vivahteita, niin ei voi välttyä kokemasta perinteistä tunnelmaa. Ja tunnelma tilalla onkin ihana, kuten niin monet paimenet ovat sen todistaneet.

Paimentilalla on paimenia ollut monena vuonna ja olemme saaneet todella paljon positiivista palautetta Paimentilan viihtyisyydestä. Viikko on kovin lyhyt aika, mutta sinä aikana ehtii kuitenkin kokea yhtä jos toista. 


Vuokraus

Majoittuminen 1 - 4 henkilöä

Vuokra-aika alkaa maanantaina kl 16:00 ja päättyy sunnuntaina kl 16:00

Viikonlopun vuokra-aika alkaa perjantaina kl 12:00 ja päättyy sunnuntaina kl 16:00  


Hinta:

1.5. - 30.8.:

viikko 590 €

ei viikonloppuvarauksia

1.9. - 30.4.:

viikko 490 €

viikonloppu 250 €

vuokran päälle tulee aina:

70 € vakuusmaksu

18 € / henkilö / viikko

lapset alle 14-v 9 € / lapsi / viikko

viikonlopun henkilömaksut 9 € aikuinen ja 4,5 € lapsi

Lisäpalvelut

Liinavaatevuokra 20 € / hlö

Siivousmaksu 80 €

Hinnat ovat päivitetty joulukuussa 2023 ja ovat toistaiseksi voimassa. Vuokranantaja pidättää oikeuden muuttaa hintoja. Varaustilanne


Varauskalenteri 9.7.2024:


Varaus astuu voimaan, kun vuokra, henkilömaksu ja vakuus on maksettu tilille. Alustavasti varattu viikko voidaan varata toisaalle, jos varausta ei olla ajallaan vahvistettu. 

Kuukautta aikaisemmin peruttu varaus maksetaan kokonaisuudessaan takaisin. Tämän jälkeen maksetaan puolet vuokrasta sekä henkilömaksut ja vakuus. Jos varaus perutaan viikkoa ennen sovittua tuloa, niin maksetaan vain vakuus ja henkilömaksut takaisin. Vuokralainen huolehtii vakuutuksista, tila ei korvaa mahdollisia loukkaantumisia / sairastumisia tai matkan peruuntumista sairastumisen johdosta. Huomaa tarkistaa vakuutuksen ehdot hyvissä ajoin ennen matkaa.

* Vakuus maksetaan vuokrauksen yhteydessä ja se maksetaan takaisin vuokralaiselle, kun asunto on hyväksytysti tarkastettu (kaikki on siivottu, paikallaan ja ehjiä) ja olemme saaneet vuokralaisen tilinumeron, mihin vakuus maksetaan.

Sängyissä on peitot ja tyynyt, mutta petivaatteet / makuupussit vuokralainen tuo mukanaan, tai vuokraa tilalta. Liinavaatevuokra sisältää yhden lakanan, pussilakanan, tyynyliinan sekä pyyhkeen.

Vuokralainen huolehtii, että asunto / mökki on samassa kunnossa lähtiessä kuin tullessa. Siivouspalvelu tulee tilata etukäteen, muussa tapauksessa maksuun lisätään hälytyslisä.

Sisällä ei saa tupakoida.

Ei lemmikkejä Paimentilalle, tila soveltuu myös allergisille. Tuoksuallergiasta kannattaa mainita etukäteen.

Tarkempi opastus annetaan tilalla ja toivotetaan rentouttavaa ja kokemuksellista lomaa 😊

Onlinevaraus

Varaa paikkasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.